Dagens opskrift, Glutenfri, Opskrifter, Veganer, Vegetar

Quinoasalat

Quinoasalat

Quinoa er en god kilde til fibre, hvilket gør det til et fuldkornsprodukt. Alt efter hvilken sort du vælger kan frøet have helt op til 50 procent så højt et indhold af protein i forhold til andre korn. Quinoa indeholder mellem 10 og 20 g. protein pr. 100 gram

4 Personer – Tilberedningstid 30 minutter

Ingredienser:

  • 3 tomater
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 2 dl quinoa
  • 2 røde peberfrugter
  • 3 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • Havsalt og peber
LÆS OGSÅ:  Æblemuffins

Fremgangsmåde:

  1. Skyld quinoa i koldt vand og sørg for at den bitre hinde falder af.
  2. Quinoa koges i 20 minutter i ca. 3 dl vand. Lad den bagefter trække i en halv times tid.
  3. Skær grøntsagerne som du ønsker og hak løgene. 
  4. Kom grøntsagerne i et ildfast fad, og vend dem i olien, havsalt og peber.
  5. Bag dem ved 200 grader indtil de er brunet og sprøde.
  6. Bland alt sammen og server med det samme.
LÆS OGSÅ:  Salat med and

Tip:

Du kan bruge alle slags grøntsager til denne ret, du kan gøre den sødere ved at bruge majs eller gulerødder, eller du kan gøre den mere proteinrig ved at tilføje kikærter.

Forrige artikelNæste artikel

Skriv et svar