Økologiske spisesteder

Økologiske spisesteder – Økologiske restauranter og cafeer

Økologisk Cafe & Restauranter
Økologisk Cafe & Restauranter

Økologiske spisesteder byder på fantastisk mad fri for pesticider og GMO – Det skaber arbejde for de økologiske landmænd, til gavn for miljøet.  Spis økologisk til gavn for samfundet og for mennesket som helhed.

Vegetar & Veganer Cafe & Restauranter
Vegetar & Veganer Cafe & Restauranter
Både vegetarisk og vegansk kost kan give sundhedsmæssige fordele, herunder nedsat kropsvægt, lavere kolesterolniveauer og nedsat risiko for hjerte-kar-sygdomme.
Ved at erstatte kød med vegetariske proteinkilder (f.eks. Nødder, frø, bønner og linser) kan vi reducere kulstof og andre drivhusgasemissioner. Hele fødevareproduktionsprocessen fra gård til din tallerken udgør i alt 30 procent af den samlede drivhusgasemission.

Økologiske spisesteder – De økologiske restauranter, økologiske cafeer og take away steder findes der mange af. Det Økologiske Spisemærke har givet mange af disse spisesteder en gratis statskontrolleret mærkningsordning. Det Økologiske Spisemærke findes i guld, sølv eller bronze der viser, hvor stor en del økologiske råvarer, der anvendes på spisestedet. Det Økologiske Spisemærke kan ses som en milepæl for, hvor langt stederne er med en økologisk omstilling – både for køkkenerne selv og for deres gæster.

Find dit økologiske spisested på ecolove.dk