Økologiske spisesteder

Økologiske spisesteder – Økologiske restauranter og cafeer

Økologisk Cafe & Restauranter
Økologisk Cafe & Restauranter

Økologiske tekstiler indeholder hverken allergifremkaldende, kræftfremkaldende eller giftige kemikalie.

Vegetar & Veganer Cafe & Restauranter
Vegetar & Veganer Cafe & Restauranter

Det handler ikke blot om at se godt ud eller have behageligt yogatøj på længere, men i endnu højere grad om at være en bevidst forbruger.

De økologiske restauranter, økologiske cafeer og take away steder findes der mange af. Det Økologiske Spisemærke har givet mange af disse spisesteder en gratis statskontrolleret mærkningsordning. Det Økologiske Spisemærke findes i guld, sølv eller bronze der viser, hvor stor en del økologiske råvarer, der anvendes på spisestedet. Det Økologiske Spisemærke kan ses som en milepæl for, hvor langt stederne er med en økologisk omstilling – både for køkkenerne selv og for deres gæster.

I danmark har vi rigtig mange lækre spisesteder som servere god mad lavet af fine kvalitets råvare. Ikke mindst er vi begyndt at få mange økologiske cafeer og økologiske restauranter rundt om i landet.

Fødevarestyrelsen har tildelt det økologiske spisemærke til en del af disse spisesteder. Spisemærket findes i Guld – Sølv – Bronze. Bliv inspireret eller find lige det spisested du havde i tankerne her på portalen.

Find dit økologiske spisested på ecolove.