Hair & Beauty

Økologisk hudpleje & grøn frisør

FRISØR
SIGNATURE

Her finder du en liste over certificeret “GRØN FRISØR” eller frisører der bruger økologiske produkter i hele Danmark.

HUDPLEJEKLINIKKER
svanekehudpleje-ecolove-dk

Her finder du en liste over økologiske hudplejeklinikker i hele Danmark.

KOSMETIK
ØKOLOGISK KOSMETIK

Her finder du en liste over økologisk kosmetik i Danmark.

Hair & Beauty = Økologisk hudpleje er langt mere end overfladisk! Hvor de fleste sagtens kan forstå fordelene ved økologisk kost, så stiller mange spørgsmålet: Hvorfor øko hudpleje? Vi kommer her med svaret på, hvorfor du netop skal vælge øko hudpleje.

PESTICIDER ER GIFTSTOFFER

Pesticider er ekstremt giftige. Ikke bare overfor utøj i planter, men så sandelig også overfor os mennesker. De optages i kroppen gennem fødevarer (særligt frugt & grønt), hudplejeprodukter og vand. At vælge økologisk hudpleje reducerer ikke bare din eksponering overfor giftstoffer, men er også med til at passe bedre på vores omverden.

VORES STØRSTE ORGAN

Vidste du, at 60 % af alt det huden udsættes for optages i kroppen. Faktisk er huden dit største organ, og det huden udsættes for – selv i ganske små mængder – finder vej til blodbanerne og dermed videre ind i kroppen og dens organer. Nogle af de giftstoffer du udsættes for kan være ekstremt skadelige, så en økologisk bevidst livsstil, også når det gælder hudpleje, er vigtig! Vælg derfor altid økologisk hudpleje.

HUDPLEJENS “COCKTAIL EFFEKT”

En gennemsnitlig kvinde bruger mellem 20-44 produkter om dagen. De ingredienser kroppen eksponeres for betyder samtidig en langsom men sikker ophobning af stoffer i kroppen. Nedenfor har vi listet de ingredienser som du skal være opmærksom på, og hvilke mulige bivirkninger disse kan have. Ved at vælge økologisk hudpleje, siger du dermed farvel til disse ingredienser, og reducerer din eksponering overfor giftstoffer.

ØKOLOGISK MAKEUP

Du behøver ikke gå på kompromis med din makeup eller hudpleje, fordi du vælger økologisk. Det er The Organic Pharmacy et godt eksempel på.

The Organic Pharmacy tilbyder et stort udvalg af økologisk makeup, som naturligvis er helt fri fra kunstige konserveringsmidler og parfumer. Vi bruger udelukkende mineralske farvestoffer, økologiske urteudtræk og antioxidanter for at styrke hudens forsvar.

Vi er særligt glade for vores økologiske mascara, der er blevet rost til skyerne, og som giver de kemiske mascaraer kamp til stregen.

Hvis du endnu ikke kender til The Organic Pharmacys spændende verden, så er vores økologiske hudplejesæt Discovery Kit ligeledes et rigtigt godt sted at starte. Så får du allerede i dag sund og smuk hud ved hjælp af økologisk hudpleje, og helt uden giftstoffer!

GRØN FRISØR / GRØN SALON

I Grøn Salon vil vi gøre op med de mest sundhedsskadelige stoffer i kosmetik. Der findes ingen officiel eller almen definition af, hvad grøn kosmetik er. Grøn Salon har derfor udpeget en række stoffer som er meget udbredte i hårkosmetik og særligt skadelige (ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende, kræftfremkaldende mv.)