pasta med salvie

Salvie, smør og  pasta er en enkel og klassisk Italiensk pastaret. Italienere sørger altid for at bruge kvalitets råvare da deres retter oftes er meget enkle og i stedet overlader smagsoplevelsen til de lækre råvare.…. Ideel, når du ikke har en færdiglavet pastasauce, og hele familien er sultne og ikke har tid til at vente!

Vidste du at Salvie er en yderst sund krydderurt?

Salvie er en legendarisk urt, der er kendt for sine fænomenale sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende egenskaber. Den er en af de bedste antioxidante urter, og kan yde effektiv beskyttelse mod degenerative sygdomme som diabetes, gigt, kræft, hjertesygdomme, makuladegeneration, inflammatorisk tarmsygdom, osteoporose, prostatitis, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Pasta med Salvie

 4 personer

 15 minutter

Ingredienser

  • 300 gram pasta
  • 20 – 30 friske salvieblade, efter ønske
  • 50 g plantebaseret smør 
  • 50 g Parmesan 
  • Chili (valgfri)
  • Salt og peber efter behov

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta.
  2. Smelt smørret i en gryde ved middelvarme.
  3. Kom salviebladene i og lad det simre ved svag varmen cirka 5 min til salviebladende dufter skønt. Sluk varmen.
  4. Kog imens pastaen til den er ala dente.
  5. Vend pastaen med salvie smørret.
  6. Riv en god kvalitets parmesanost over, samt lidt friskkværnet peber og havsalt.