Salvie er en legendarisk urt, der er kendt for sine fænomenale sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende egenskaber

Salvie er en af ​​de bedste antioxidante urter, og kan yde effektiv beskyttelse mod degenerative sygdomme som diabetes, gigt, kræft, hjertesygdomme, makuladegeneration, inflammatorisk tarmsygdom, osteoporose, prostatitis, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Salvie indeholder rosmarinsyre, som er en potent antiinflammatorisk forbindelse, der kan hjælpe med at reducere hævelse og betændelse og betragtes som meget gavnlig under tilstande som reumatoid arthritis, fibromyalgi, bursitis, astma og åreforkalkning.

Salvie har antimikrobielle og antibakterielle egenskaber og er et fremragende naturligt middel mod svampe-, virus- og bakterieinfektioner. Det har også evnen til at give lindring fra surhed og hjælpe med fordøjelsen af ​​fede og svære fordøjelige fødevarer.

Salvie er kendt som “tænkerens urt”, som har en enestående evne til at øge fokusering, støtte koncentration og forbedre sanserne samt yde støtte, når man beskæftiger sig med sorg og depression. Det kan også hjælpe med at regulere menstruationscyklussen og hjælpe med at forhindre overdreven svedtendens hos kvinder efter overgangsalderen.

Salvie har evnen til at neutralisere frie radikaler og tilbyde betydelige fordele mod aldring og lang levetid. Det indeholder også antiseptiske egenskaber og findes bredt i naturlige cremer, lotioner og salver for at fremskynde healingen af ​​snit og sår, samt at lindre op for de fleste hudsygdomme og infektioner.

Salvie har en peberet smag og kan tilsættes supper, kartofler, squash, tomatsauce, salater, guacamole og fungerer endda godt med nogle frugter som jordbær og banan smoothies. Det kan også tages som en te, kapsel eller tinktur for yderligere fordele.

Salvie er en klog, helende og kraftfuld urt, der er en ægte gave som du ikke bør gå glip af.

Opskrift med salvie

Kilde: The Medical Medium

Foto kilde: Redaktionen på ecolove

Forfatter: Redaktionen på ecolove