Kokos Masala Chai

Masala chai som bogstaveligt talt er en blandet-krydderete, er en smagfuld tedrik fremstillet ved at brygge sort te med en blanding af aromatiske krydderier og urter.

Med oprindelse i det indiske subkontinent.

Kokos Masala Chai

  2 personer

 15 minutter

Ingredienser

  • 50 g mandler ( iblødsat natten over )
  • 750 ml masala chai
  • 6-8 friske dadler
  • 1 tsk kokos sukker (valgfrit)
  • 1 tsk rå mandel smør – se opskrift her
  • 1 1/2 tsk johannesbrød
  • 2 tsk Sojalecithin (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Blend mandler sammen med 750 ml varmt eller koldt masala chai og si det gennem en saftpose eller en fin sigte, hvis du ønsker en finere chai.
  2. Kom blandingen tilbage i blenderen sammen med de øvrige ingredienser og blend indtil der ikke er stykker af dadler.
  3. Varm din chai i en gryde, forsigtig så den ikke overstige 70 grader.