Holiday dip

Hjemmelavet Holiday dip er en klassisk dip som de fleste danskere elsker. Det er utroligt nemt at lave den selv, og så undgår du alle de kedelige E-numre.

Serveres med kød eller som dip til rå grøntsager eller hjemmelavet chips.

Læs artiklen: Få styr på E-numrene

Holiday dip

  2 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 3 dl creme fraiche 9%
  • 2 peberfrugter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk røget paprika
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugterne over på midten og rens dem. Læg dem på en bageplade med bagepapir med den skåret side nedad. Grill dem på grillen eller i ovnen til de er helt sorte. Lad dem køle af og put dem i en plastikpose. Lad dem ligge i posen i 10 minutter og tag derefter skindet af dem.
  2. Blend peberfrugterne med olivenolien. Tilsæt de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber og sæt dippen på køl.