Dagens opskrift, Opskrifter, Salat & Suppe

Græskarsuppe med kokosmælk

Græskarsuppe

4 personer – Tilberedningstid 35 min

Ingredienser:

  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g græskar –  Moskusgræskar /  Hokkaido græskar
  • 1,2 liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl tør æblecider
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 200 ml kokosmælk
  • Salt & peber
  • kokosolie

Fremgangsmåde:

  • Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem ved svag varme i en gryde i kokosolie til de er glasklare.
  • Skær græskarkødet i stykker á ca 1 cm og kom dem i gryden.
  • Tilsæt cider og bouillon, og lad det simre i 25 minutter, til græskarret er mørt.
  • Blend suppen og smag til med salt, peber og kokosmælk så der opnås en god balance.
LÆS OGSÅ:  Nigiri sushi

Servér suppen med brød til.

Forrige artikelNæste artikel

Skriv et svar