Frugt og serranoskine

Her en nem lille appetizer til gæsterne – på fransk kaldes den en hors d’oeuvre eller italiensk antipasto.

Økologiske dyr får, i modsætning til konventionelt opdrættede dyr, typisk mere dagslys, frisk luft og plads til at udfolde sig på. Der er nemlig i økologireglerne krav om, at dyrene skal have økologisk foder, plads, lys, luft, adgang til udendørsarealer, læ, skygge og mulighed for at pleje deres hud og fjer.

Frugt & serranoskinke

  6 personer

  15 minutter

Ingredienser

  • en pakke serranoskinke
  • 1/4 galia melon
  • 2 kiwier
  • 12 tandstikker

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær kiwien i skiver.
  2. Skær melonen i små stykker. 
  3. Klip eller skær serranoskinken i små stykker. 
  4. Anret hver tandstik med et stykke af hver ingrediens.
  5. Server som appetizer.