Cookies med chokolade & kanel

Nemme sprøde cookies med chokolade & kanel

Cookies med chokolade & kanel

  20 stk.

  30 minutter & 1 time hævetid

Ingredienser

  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 1/2 dl hvedemel
  • 3 dl havregryn
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g blødt smør
  • 100 g grofthakket mørk chokolade
  • 2 dl palme eller rørsukker
  • 1/2 dl sukker

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør og de to typer sukker sammen.
  2. Tag en anden skål og bland alle tørre ingredienser på nær chokoladen.
  3. Vend de to bladinger sammen.
  4. Vend chokolade i blandingen.
  5. Rul dejen sammen i en pølse med diameter som en 5 krone. Læg dejen i køleskabet i en 1 time.
  6. Tænd ovnen på 160 grader på varmluft.
  7. Skær dejen i 20 skiver og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk kagerne en smule flade.
  8. Bag kagerne til de er sprøde – ca. 17 minutter og lad dem køle af på en rist.