Æblepandekager med kanel

Æbler indeholder C-,E-, K-, B1-, B2-, B6-vitaminer, som hjælper immunforsvaret, og desuden mineraler som kalium, jod og zink, der er vigtige for stofskiftet, nervesystemet og musklerne. De indeholder dertil et plantestof, der kan bekæmpe kræftceller. Desuden indeholder æbler kulhydratet pektin, som sænker kolesteroltallet, og som øger mængden af de gode tarmbakterier, der sørger for en god fordøjelse.

TITLE

  2 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 2 æbler
  • 2 æg
  • Honning
  • 1/2 dl mandelmel (mandler kværnet til mel)
  • 1/2 dl kokosmel
  • kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Riv et æble fint og skær det andet i tern. 
  2. Mos bananerne og bland dem med æg, mandelmel, kokosmel, det fine revet æble og kanel.
  3. Hæld lidt kokosolie på panden og steg dejen, samme størrelse som små amerikanske pandekager.
  4. Tag en anden pande frem, hæld honning på panden og vend æbleternene heri og krydr med kanel.
  5. Server pandekagerne med æblerne på toppen.