vegansk coleslaw

Klassisk coleslaw i en vegansk version. En mayonnaise uden æg eller en vegansk udgave, kan ikke skelnes fra almindelig mayo i denne coleslaw tilsat Dijon og æbleeddike.

Vegansk coleslaw

 4 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 4 spsk vegansk eller mayonnaise uden æg
  • 1/2 spsk Dijon sennep
  • 1/2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk raw honning / ahornsirup / kokossukker
  • ½ tsk karvefrø eller sellerifrø
  • Knivspids himalayan salt
  • 1/8 tsk peber
  • 2 kopper tyndt skåret rødkål (ca. 1/4 af et mellemhoved)
  • 2 kopper tyndt skåret hvidkål (ca. 1/4 af et mellemhoved)
  • 1 kop strimlet gulerødder (ca. 2 medium)

Fremgangsmåde

  1. Kombiner mayonnaise, sennep, eddike og sukker i en stor skål.
  2. Tilsæt karvefrø (eller sellerifrø), salt og peber.
  3. Tilsæt rødkål, grønkål og gulerødder; bland godt.