Tortilla wraps

Basismaden i Mexiko er majs og bønner (de to produkter tilsammen giver alle essentielle aminosyrer).

Tortilla wraps / majspandekagerne danner basis i næsten ethvert måltid i Mexico.

Bruger du majsmel er pandekagerne glutenfri..

Tortilla wraps

  8 stk.

  30 minutter

Ingredienser

  • 375 g hvedemel eller majsmel (glutenfri)
  • 2 – 3 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk neutral kokosolie samt ekstra til stegning

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt 2 dl vand, salt og olie i en skål og bland godt.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Tilsæt mere vand om nødvendigt til dejen er lind.
  3. Lad dejen hvile i 30 min. under et klæde hvis tiden er til det.
  4. Del dejen i 8 lige store stykker og rul hver dej klump ud til en stor tortilla pandekage. Brug ekstra mel på både bordet og kagerullen, så dejen ikke klistrer fast til bordet.
  5. Brug en forvarmet pande og bag pandekagerne til de er gyldne på begge sider, men ikke sprøde.