Tortilla-pizza med parmaskinke og rucola

Køb økologi for at sikre dyrenes velværd -alt økologisk kvæg kommer på græs fra den 15. april til den 1. november.

Dyrene skal være på græsningsarealet minimum seks lyse timer dagligt. Det afhænger dog af, om vejrforholdene og dyrenes fysiske kondition tillader det. Syge kreaturer kan i perioder opholde sig på stald. Når dyrene er ude, skal der være adgang til læ og skygge. For ikke-økologiske køer er der ingen krav, og kun ca. 16 % af dem kommer på græs.

Kilde: Økologisk Landsforening

Tortilla-pizza med parmaskinke og rucola

  2 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 4 tortillaer
  • 2 dl mosede tomater
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1-2 tsk. tørret oregano
  • Salt
  • 1 nip sukker
  • 2 mozzarellaer a 125 g
  • Friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • 1 pakke parmaskinke, ca. 80 g
  • 100 g rucola
  • Revet parmsan

Tilbehør:

  • Grøn salat

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 220°.
  2. Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.
  3. Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce.
  4. Kom brud af ost på; krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie. Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
  5. Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks – gerne med en stor salat til.