Tomatjuice

Tomater er rig på en unik sort af vitamin C, der er stærkere end nogen anden. Dette C-vitamin er så kraftigt, at det bekæmper patogener på en unik måde og forhindrer mange sygdomme i at udvikle sig.

Kilde: The Medical Medium

Tomatjuice

  cirka 1 l

 15 minutter

Ingredienser

  • 1 1/2 l kogene vand
  • 1 1/2 kg tomater
  • 2 spsk eddike
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk melis
  • 1 hndf basilikumblade

Fremgangsmåde

  • Dæk tomaterne med kogene vand. Lad dem stå i et par minutter og køl dem af i rindende koldt vand.
  • Lad tomaterne dryppe af, skær dem i stykker og pres dem igennem en fin sigte, så du undgår kerner i din juice.
  • Bland tomatsaften med krydderierne og varm juicen. Den må ikke koge.
  • Hvis du har en juice maskine så bland alle ingredienserne heri – undtaget vand