Rå frugter indeholder et væld af vitaminer, der beskytter kroppen mod skadelige frie radikaler. Disse frie radikaler bidrager til kroniske sygdomme som kræft og hjertesygdom.

Hvis du bekymrer dig om at fylde dig selv med kulhydrater, når du spiser frugt, så husk at frugt er et simpelt kulhydrat, og sukkerne absorberes let af celler som brændstofkilde.

Når du bruger rå frugt får du også fibre og høje doser af antioxidanter. Grøntsager giver store mængder mineraler som jern, calcium og magnesium, som vores kroppe har brug for metaboliske processer, nervefunktion og en lang række andre vigtige opgaver.

Det er en balance mellem forskellige mineraler, der hjælper kroppen med at opretholde normal sundhed. Naturligvis indeholder grøntsager også masser af antioxidanter, så du vil gerne have mange frugter og grøntsager i din kost.

4 personer – Tilberedningstid 20 minutter

Pasta:

  • 4 små / 2 store squash

Sauce:

  • 1/2 kop rå græskar frø
  • 3 spsk næringsgær
  • 3-4 hvidløgsfed, finhakket
  • 1/2 kop basilikum blade / andre friske urter
  • 3-4 spsk rosiner / dadler
  • Så meget mandelmælk eller vand efter behov

Fremgangsmåde:

  1. Pasta: brug en spiralizer, afsat i en stor skål.
  2. Sauce: bland alle ingredienserne til en ensarte sauce. Tilsæt mandelmælk eller vand alt efter hvor tyk du ønsker din sauce.
  3. Bland din squash pasta og sauce forsigtigt sammen og lad retten marinere 10 minutter.
  4. Drys med hvad du!