Ristet ravioli med tomatsalat.

Tomaten har en unik variation af C-vitamin, der er stærkere end nogen anden. Dette C-vitamin er så kraftigt, at det bekæmper patogener på en unik måde og forhindrer mange sygdomme i at udvikle sig.

Ristet ravioli med tomatsalat

 4 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 200 g tomater
  • 1/2 avocado
  • 1/2 citron
  • 1/2 chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 8 stk ravioli med spinat
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 potte kørvel

 

Fremgangsmåde

  1. Hak tomaterne fint.
  2. Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Skær kødet i små tern, og dryp citronsaft over.
  3. Flæk chilien, fjern kernerne, og hak fint.
  4. Vend tomaterne med avocado, chili og presset hvidløg.
  5. Hak basilikum, og vend i salsaen med olivenolie.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Varm olien i en lille gryde, og steg raviolierne 1-2 min. på hver side, til de er sprøde.
  8. Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir.
  9. Anret tomatsalsaen på skeer, og top med sprødstegte ravioli.
  10. Pynt med kørvel.