Risengrød

Denne opskrift på risengrød er super nem, lidt ligesom i gamle dage, når man pakkede gryden ind i aviser, tæpper og dyner og placerede den i sengen og lod den stå i cirka 2 timer…så den lavede sig selv.

Istedet sættes gryden i ovnen i 30 minutter og er herefter klar til servering.

Risengrød

 4 personer

 40 minutter

Ingredienser

  • 1 1/2 l sødmælk
  • 200 g grødris
  • 1/2 tsk himalaya salt

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 200°.
  2. Skyl risene, og kog dem forsigtigt op med mælken i en tykbundet gryde.
  3. Rør rundt hele tiden.
  4. Tilsæt salt.
  5. Sæt låg på gryden, og sæt den ind i ovnen i ½ time.
  6. Bliv ikke nervøs over, at den er så flydende, som den er.
  7. Serves med kanelsukker og smørglat.