Raw Chokolade mousse

Raw food / rå fødevarer er helt uforarbejdede fødevarer eller sagt simpelt, mad du spiser på den måde du får det fra naturen. Den ubehandlede måde uden varmebehandling (ikke over 48oC) (madlavning, pasteurisering) eller brug af kemikalier (blegning, tilsætningsstoffer, etc.). Naturligvis er gærede fødevarer også betragtet som et raw food – kefir, ost og andre mejeriprodukter naturligt fremstillet af frisk mælk.

Raw chokolade mousse

  2 personer

 15 minutter

Ingredienser

  • 1 1/2 dl raw kakao pulver
  • 1 vanilje stang
  • 1/2 tsk sojasauce
  • 3 spsk rå agave nektar
  • 1/2 ahorn sirup
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 stk avokadoer
  • Bær, kakaonibs eller mynte til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skær vaniljestangen op og kom alle kornene i en skål, tilføj alle de andre ingredienser undtagen kakaopulveret.
  2. Pisk det i en håndmikser eller brug en foodprocessor.
  3. Tilføj kakao pulveret og pisk videre.
  4. Smag til med agave, og smag dig frem til hvor sød du ønsker moussen.
  5. Hæld blandingen i en skål og pynt med bær, kakaonibs eller mynte.