Peanut-tofu kål wraps

Tofu har et højt næringsindhold, især når det gælder proteiner og calcium. Samtidig har den et meget lavt fedtindhold og kalorieindhold, hvilket gør det til et yderst næringsprodukt for både vegetarer og kødspisere. Tofu smager meget lidt i sig selv, men den er god til næsten alt.

Peanut-tofu kål wraps

 4 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 8 mindre Savoy kål blade eller 4 store, skåret i halve på tværs
  • 1 spsk neutral kokosolie til stegning
  • 450 g ekstra fast tofu, i tern
  • 1 spsk riseddike
  • 1½ tsk lime saft
  • 1 kop asiatisk pære, gennem en spiralizer
  • 1 kop agurk, gennem en spiralizer
  • ¼ kop fint hakket koriander
  • ¼ tsk salt
  • 5 spsk peanutsauce

Fremgangsmåde

  1. Vask og tør kålen
  2. Varm olie i en stor nonstick stegepande over medium høj varme. Tilsæt tofu, krydr med salt og steg, omrør ofte indtil din tofu er gyldenbrune, 4 til 6 minutter.
  3. I mellemtiden piskes peanutsauce, eddike og lime i en lille skål.
  4. Fjern panden fra varmen, tilsæt sauceblandingen og rør for at blande det godt.
  5. Server tofublandingen i kålbladene, toppet med pære, agurk og koriander.