Nudler med kylling & peanuts

Køb økologisk kylling for at sikre dyrevelfærd og mindske indtaget af kedelig kemi. Økologi er en landbrugs- og fødevareproduktion, hvor man tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. I økologi er der meget fokus på, at dyrene kan udføre deres foretrukne naturlige adfærd, og at dyrene har adgang til motion i det fri.

Nudler med kylling & peanuts

 4 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 400 g nudler
  • 600 g kyllinginderfilet
  • 2 spsk madolie
  • 1 spsk soyasauce
  • 3-4 forårsløg
  • 1 tsk orientalsk sesamolie
  • 1 courgette
  • 1 bakke babymajs
  • 1 rød peberfrugt
  • 50 g peanuts
  • Koriander

Sauce:

  • 2 dl vand
  • 3 spsk ketchup
  • 1/2 hønsebouillon
  • 2 tsk rød thai pasta
  • 2 tsk saucejævner
  • 1 spsk orientalsk sesamolie

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne med salt i vandet i ca. 4 minutter uden låg. Hæld dem i en sigte, hæld koldt vand på dem og lad dem dryppe af. 
  2. Vend kød i soyasauce og halvdelen af olien. 
  3. Rens og skær forårsløgene i ca. 2 1/2 cm.
  4. Skær peberfrugt, babymajs og courgetten i tern på ca. 1 cm.
  5. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. 
  6. Lynsteg kødet i en wok med olie i ca. 2 minutter.
  7. Tilsæt grøntsager og steg i 2 minutter til.
  8. Tilsæt saucen og lad retten koge i 2 minutter.
  9. Tilsæt nudlerne og bland det hele.
  10. Server med peanuts og koriander.