Hjemmelavet musli

Denne müsli opskrift er faktisk ret nem at lave og super sund, da den er fyldt med sunde fedtstoffer, fuldkorn og har ingen tilsatte sukkerarter, raffineret eller på anden måde.

De tørrede abrikoser tilføjer naturlig sødme, men du kan begrænse dem så meget som du vil. Det samme gælder for honningen, som kun er et serveringsforslag. Og denne mysli er virkelig tilfredsstillende og bør holde dig mæt i et stykke tid.

Müsli

  Cirka 800 g

  35 minutter

Ingredienser

  • 3/4 kop (90 g) mandler
  • 1/2 kop (60 g) pistacienødder
  • 1/2 kop (60 g) cashewnødder
  • 3/4 kop (60 g) græskarfrø
  • 3 kopper (300 g) havregryn (certificeret glutenfri, hvis nødvendigt)
  • 2 spsk (20 g) hampfrø
  • 1 kop (60 g) usødet kokosflager
  • 3/4 kop (180 g) tørrede abrikoser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 160 ° C.
  2. Brug 3 mellemstore bageplader med ubleget bagepapir og sæt dem til side.
  3. Brug en skarp kniv til at hakke mandler, pistacienødder, cashewnødder og græskarfrø groft. Bland og læg nødder og frø på en af bagepladerne i et jævnt lag. Placer bagepladen i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter, eller indtil det er meget let ristet og duftende. Fjern dem fra ovnen og sæt til side for at afkøle og placere dem i en forseglet glasbeholder.
  4. På bageplade nr 2 blander du havregryn og hampfrø. Placer i midten af ​​den forvarmede ovn. Omrør lejlighedsvis indtil meget let gyldenbrun (ca. 12 minutter). Fjern fra ovnen, læg til side for at afkøle og placere i en forseglet glasbeholder.
  5.  På bageplade nr 3 placeres kokosflagerne i et jævnt lag. Placer i midten af ​​den forvarmede ovn i ca. 5 minutter til let gyldenbrun. Fjern fra ovnen, læg til side for at afkøle og placere i en forseglet glasbeholder.
  6. Ved hjælp af en skarp kniv hakker du abrikoserne groft. Placer i en forseglet glasbeholder.
  7. Opbevar de tilberedte ingredienser i deres individuelle forseglede glasbeholder eller bland dem med det samme.
  8. Holdbar i op til en uge ved stuetemperatur.