Dagens opskrift, Hovedretter, Opskrifter

Marokkansk wrap

Marokkansk wrap

Økologiske dyr får, i modsætning til konventionelt opdrættede dyr, typisk mere dagslys, frisk luft og plads til at udfolde sig på. Der er nemlig i økologireglerne krav om, at dyrene skal have økologisk foder, plads, lys, luft, adgang til udendørsarealer, læ, skygge og mulighed for at pleje deres hud og fjer.

2 personer Tilberedningstid 40 minutter

Ingredienser:

  • 300 g hakket oksekød 8-12%
  • ½ løg
  • ½ fed hvidløg
  • 50 g. kikærter
  • 25 g rosiner
  • 1/4 tsk stødt koriander
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk salt og peber
  • 4 tortillas
  • 1 snackpeber
  • ½ romainesalat
  • 1 rød chili
  • 1½ spsk koksolie
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl yoghurt naturel
LÆS OGSÅ:  Banan & kanel smoothie

Fremgansmåde:

  1. Start med at forvarme ovnen til 180 grader for at lune dine tortillas.
  2. Bland kødet med de pillet og hakket løg og hvidløg.
  3. Bland de drænet og skyldet kikærter i kødet.
  4. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber og ælt det sammen med hånden.
  5. Form 4 flade bøffer, som brunes i lidt koksolie ca. 1½ minut på hver side.
  6. Rens herefter peberfrugten for kerner og stilk og skær den i lange skiver på langs.
  7. Tilsæt peberfrugt til samme pande som bøfferne og steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme, vend bøfferne efter 5 min., rør jævnligt i peberfrugterne.
  8. Lun tortilla 10 min i ovnen.
  9. Del den renset chili og skær den i mindre stykker. Blend chilien med lidt olivenolie og bland det i en skål med yoghurt. Rør lidt rundt, den behøver ikke være ensartet.
  10. Tag hele blade salat af salathovedet. Læg en stribe chili yoghurt på en tortilla, salatblad, peberfrugt og bøf. Pak det ind som en pakke og skær den over på midten og server.
LÆS OGSÅ:  Grøn monster juice
Forrige artikelNæste artikel

Skriv et svar