Kylling med bulgursalt

Køb økologisk kylling for at sikre dyrevelfærd og mindske indtaget af kedelig kemi. Økologi er en landbrugs- og fødevareproduktion, hvor man tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. I økologi er der meget fokus på, at dyrene kan udføre deres foretrukne naturlige adfærd, og at dyrene har adgang til motion i det fri.

Kylling med bulgursalt

  2 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 400 g kyllingstrimler
  • 2 tsk karry
  • 1 spsk. neutral kokosolie
  • salt & peber

Bulgursalt:

  • 2 dl bulgur
  • 2 peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 200 g cherry tomater
  • 1/2 agurk
  • 50 g Baby spinat
  • lidt mynte til pynt
  • lidt olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Kog bulgur efter anvisning.
  2. Varm olien op og tilsæt karry. Lad karry simre lidt og tilsæt herefter kyllingen ved lidt højere varme et lille minuts tid. Skru lidt ned for varmen og steg videre 3-4 minutter på hver side til kødet er gennemstegt.
  3. Skær peberfrugterne i tynde strimler, og skær rødløget i meget tynde både. Skær agurken igennem på langs, og skrab kernerne ud med en teske. Agurken skæres i tynde skiver og tomaterne i halve.
  4. Bland bulguren med snittet grønt, olie og spinat. Smag til med salt og peber.
  5. Slut af med at pynte med mynte.