Hjemmelavet ketchup

Erstat din købe ketchup med denne meget nemme og lækre opskrift.

Hjemmelavet ketchup

 10 personer

  1 time

Ingredienser

  • 1 kg tomater
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 æbler
  • 2 rødløg
  • 40 g rørsukker eller kokossukker
  • 80 g brun farin
  • 1 dl æbleeddike
  • 1 stilk løvstikke
  • Vand
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær æbler, tomater og løg i grove tern og kom det i en gryde med de andre ingredienser.
  2.  Lad massen simre i ca. 40 minutter indtil ingredienserne er kogt ud.
  3. Rør i massen undervejs.
  4. Smag til med sukker, salt og peber og stil den i køleskabet.

Tip:

Hvis du ønsker en ketchup helt uden klumper, kan du blende massen når den er kølet af.