Hjemmelavet chokolademysli

Hjemmelavet chokolademysli smager meget bedre en det købte, og fordelene ved selv at lave sin egen mysli er at du kender alle ingredienser – kan bruge økologiske råvarer og spare miljøet for unødvendigt emballage.

Hjemmelavet chokolademysli

  600 g

 15 minutter

Ingredienser

  • 250 g havreflager
  • 3 spsk kokosolie
  • 100 g sesamfrø
  • 1 hndf kakaopulver
  • 150 g grofthakkede mandler
  • 1/2 dl honning
  • 125 g rosiner
  • 75 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Varm olien i en stor stegepande og rist nødder, frø og flager heri.
  2. Drys med lidt kakaopulver. Rør rundt.
  3. Tilsæt forsigtigt honningen og rist videre.
  4. Lad myslien køle af på en brædepande beklædt med bagepapir før den blandes med tørret frugt og chokolade.
Hjemmelavet chokolademysli

TEXT

TITLE

  2 personer

  30 minutter

  2 personer

  30 minutter

Ingredienser:

TEXT

Fremgangsmåde:

TEXT