Havregrød med æbler og kanel

Havregrød med æbler og kanel er en dejlig sund og nem opskrift. Man kan med fordel drysse lidt friske bær på toppen

Havregrød med æbler og kanel

 4 personer

 45 minutter

Ingredienser

  • 2 sprøde æbler, hakket i mundrette stykker med skræl
  • 2 sprøde æbler, revet med skræl
  • 1 kop havregryn, gerne glutenfri
  • 4 kopper vand
  • 3 spsk kokossukker
  • 1/4 tsk kanel
  • ¼ tsk salt
  • ½ kop kokosyoghurt

Fremgangsmåde

  1. Brug en mellem stor gryde og rist havregrynene, omrør hele tiden cirka 2 minutter så det ikke brænder på.
  2. Tilsæt vand og de revet æbler; lav et opkog og reducer varmen og lad det simre i 10 minutter, omrør jævnligt.
  3. Når grøden har kogt i 10 minutter, rør de hakkede æbler, 2 spsk kokossukker, kanel og salt i; Fortsæt med at koge, omrør lejlighedsvis, indtil æblerne er bløde og grøden er ret tyk, 15 til 20 minutter længere.
  4. Fordel grøden i 4 mellem store skåle. Top hver portion med 2 spsk yoghurt og kanel