Gulerodsboller (Glutenfri)

Gulerodsboller kan bruges til morgenboller eller til frokostboller. De er dejlig nemme at lave og smager virkelig godt

Gulerodsboller (Glutenfri)

  10 stk.

1 time og 10 minutter samt 1 time hævetid

Ingredienser

  • 100 g fuldkornsrismel
  • 100 g havremel
  • 2 spsk fiber husk
  • 1 tsk tørgær
  • 1 tsk havsalt
  • 150 g revet gulerod
  • 1 spsk kokosolie
  • 1,5 spsk. sirup, kokossirup / Yaconsirup
  • 3 dl varmt vand

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g alm. ovn.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt gulerod.
  3. Bland herefter de våde ingredienser i og bland det hele sammen.
  4. Lad dejen hæve i 30 minutter.
  5. Form 10 boller med en våd ske og våde fingre, så dejen ikke klistrer fast.
  6. Lad dem efterhæve i 30 minutter.
  7. Bag bollerne ved 200 g alm. ovn i 45-60 minutter – indtil de er gyldenbrune.