Grillet grøntsagssalat med couscous og Pesto

Grillede økologiske sommergrøntsager, couscous og en frisk grøn pesto sat sammen for at skabe et sundt, afrundet måltid

Grillet grøntsagssalat med couscous og Pesto

  4 personer

  35 minutter

Ingredienser

  • 1 kop couscous
  • 2 kopper frisk bladetpersille
  • 1 kop friske mynteblade
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • 5 spsk olivenolie
  • Himalayan salt
  • peber
  • 130 g feta ost
  • 2 små courgetter
  • 1 frisk majs
  • 2 medium portobello svampe
  • 1 rød peber
  • 4 forårsløg
  • 1 glas kikærter
  • 2 kopper baby spinat

Fremgangsmåde

  1. Varm grill til medium høj varme.
  2. Kog couscous efter anvisning.
  3. I mellemtiden laves dressingen: I en foodprocessor puls persille og mynte indtil hakket. Tilsæt citronsaft, 3 spsk olie, 2 spsk vand, og 1/2 tsk peber og puls for at kombinere. Tilsæt feta og proces indtil næsten glat.
  4. Pensel courgette, majs, svampe, rød peber og forårsløg med de resterende 2 spsk olie; krydr hver med 1/2 tsk salt og peber.
  5. Grill grøntsagerne indtil møre og let forkullet, 2 til 3 minutter pr. side.
  6. Overfør grøntsagerne til et skærebræt og skær i 2 cm stykker og fjern majsen fra kolben.
  7. vend couscous med en gaffel og vend grøntsager og kikærter i.
  8. Anret spinat og couscous blandingen på tallerkner, og kom dressingen over og drys med yderligere feta, hvis det ønskes.