Fyldte peberfrugter med Pintobønner

Fyldte peberfrugter er en herlig ret og nemme at lave.

Foruden C-vitamin indeholder peberfrugter A-vitamin (betacaroten), E-vitamin og de såkaldte flavonoider, en gruppe plantestoffer, der virker kraftigt antioxidante. Flavonoiderne er de stoffer, der giver planterne farve og duft – og beskytter dem mod sygdomme og skadedyr.

Fyldte peberfrugter med Pintobønner

  4 personer

  45 minutter

Ingredienser

  • 1/2 kop brune ris
  • 1 medium løg
  • 3 spiseskefulde kokosolie
  • 850 g Pintobønner, drænet og skyllet godt 30-60 sekunder
  • 400 g tomatsauce
  • 1/3 kop vand
  • 1/2 kop cheddar ost
  • 1/8 tsk peber
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chili pulver
  • 4 store røde peberfrugter

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 g
  2. Kog risene.
  3. Skræl løg og skær dem i tern.
  4. Varm olie i en stor stegepande over medium varme, tilsæt løg og sauter 1 minut. skru varmen ned til lav.
  5. Mos de drænet pintobønner med gaffel og tilsæt dem til stegepanden.
  6. Tilsæt tomatsaucen, vand, 1 spsk ost, kogt ris og krydderier til bønneblanding og rør godt.