Hvorfor hader medicinalindustrien det så meget, -det kan man spørge sig selv om?

Lad os starte med dette – Kræft er mælkesyre, der dannes, når en svamp eller skimmel liv i et miljø, er blottet for ilt. Det blev også opdaget, at når en høj koncentration af ilt molekyler passerer gennem kræftceller, kan det ødelægge dem. Tanken om, at et almindeligt basis produkt som natron kan tilbyde flere andre  fordele end som for eksempel at eliminere lugte, kan være svær at forstå.

Forskere er kommet til den konklusion, at natron kan hjælpe med at kurere kræft og diabetes. Dette er muligt på grund af natrons sammensætning. Sammenlignet med kemoterapi og stråling som ødelægger de vitale organer i kroppen, forhindrer natron dette.

Natron gør miljøet alkalisk, ( stof, der er basisk , syreneutraliserende )som er vigtigt, da enzymer som er væsentlige for biokemiske reaktioner, er følsomme over for pH-værdier, og de fungerer bedst i et ikke surt miljø. Faldet i pH-værdien af blodet ske på grund af manglen på bicarbonationer og her hjælper natron takket være dens sammensætning.

Den vigtigste evne natron har, er at det hjælper transporten af oxygen ved at udvide blodkarrene og frigive oxygen i cellens væv, som forøger pH-værdien. Når pH-værdi af urin er høj, er der ikke krystallisation af affaldsprodukter i urinvejene. Urinsyre forårsager gigt, nyresten, diabetes og hjertesygdomme.

Alcosan der er en toksisk forbindelse, som er dannet af svampe i et surt miljø, har vist sig at forårsage forskellige kræft og diabetes sygdom. Hvis man tager natron oralt, eventuelt i et glas vand med frisk citron saft på fastende mave om morgen, kan dette forhindre alvorlige sygdomme som ledsygdomme, gigt samt influenza.

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilder: Healthy and Natural Life