Blåbærscones (Glutenfri)

Blåbær er populære små fyre, og med god grund! De er superfood BOMBER, når det kommer til sundhedsmæssige fordele.

Læs mere her

Blåbærscones (Glutenfri)

  8 stk.

  30 minutter

Ingredienser

  • 225 g majsmel (4 dl)
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 2 tsk glutenfri bagepulver
  • 1/2 tsk himalaya salt
  • 2 dl natural yoghurt
  • 50 g smør
  • 1 dl blåbær

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 250 g.
  2.  Salt, abrikoser, bagepulver, blåbær og mel skal blandes godt sammen. 
  3. Hæld yoghurten i blandingen og smuldr smørret i.
  4.  Rul dejen ud til to kager.
  5. Læg dem på en beklædt bradepande og lav et kryds på hver kage.
  6. Bag dem midt i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Tips:

Del dem og nyd dem lune med smør eller ost.