Tofu kebab med courgetter & aubergine

Vi har opdelt tofu og grøntsager på separate spyd, fordi tofu lettere sætter sig fast til grillen end aubergine og courgette.

Tofu kebab med courgetter & aubergine

 4 personer

 40 minutter

Ingredienser

  • 1 stor fed hvidløg, revet
  • 1 spsk rødvin vineddike
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 tsk græsk krydderi eller italiensk krydderi blanding
  • ¼ tsk salt
  • 1 medium courgette, skåret i mundrette størrelser
  • 1 medium aubergine, skåret i mundrette størrelser
  • 170 ekstra fast tofu, skåret i mundrette størrelser
  • 8 grillspyd

Fremgangsmåde

  1. Forvarm grill til medium.
  2. Pisk hvidløg, eddike, olie, græsk (eller italiensk) krydderier og salt i en stor skål. Tilsæt zucchini, aubergine og tofu og og vend det forsigtigt.
  3. Træk courgetter og aubergine skiftevis på 6 spydspidser og fyld spydene jævnt. Træk tofuen på 2 spydspidser.
  4. Grill, drej hver 2 til 4 minutter, indtil grøntsagerne er møre og tofuen er brunet, ca. 10 minutter til grøntsgaerne og 12 minutter til tofu.
  5. Fjern tofu og grøntsager fra spydene og server.