Gør du alt, hvad du kan for at holde dit immunsystem stærk, og føles det nogen gange som hårdt arbejde?

At forpligte sig til en regelmæssig træningsrutine, gode søvnvaner, kosttilskud, stresshåndtering og god sund økologisk ernæring er ikke en lille bedrift, men det er værd at bruge tid og kræfter på, da resultatet er et stærkt immunforsvar der sikre dig et sundt helbred hele livet i gennem.

Når man spiser sukker starter der en afhængighed og det kræver en del vilje styrke, at holde sig fra de søde sager igen. Sukker findes i rigtig mange fødevare foruden slik og kager, så ønsker man en detox fra sukkeret skal man holde godt øje med ingredienslisten.

Problemet med for meget sukker i dit system, er at det gør det muligt for bakterier eller vira at sprede sig meget mere, fordi dit oprindelige medfødte system ikke fungerer så godt.

De høje niveauer af sukker i dit blod kan sænke, hvordan hvide blodlegemer fungerer og svække dit immunforsvar. Forbrug af 100 gram sukker kan faktisk reducere dine hvide blodlegemer med at fungere med 40 procent. Som et resultat bliver du mere modtagelig for sygdom.

Læs også: Hvordan sukker ødelægger din krop!

Kilder: https://www.cnet.com/health/how-to-naturally-boost-your-immune-system-according-to-doctor/

Foto kilde: Pixababy

Forfatter: Redaktionen på ecolove