Spaghetti med kødsovs (Glutenfri)

Køb økologi for at sikre dyrenes velværd -alt økologisk kvæg kommer på græs fra den 15. april til den 1. november.

Dyrene skal være på græsningsarealet minimum seks lyse timer dagligt. Det afhænger dog af, om vejrforholdene og dyrenes fysiske kondition tillader det. Syge kreaturer kan i perioder opholde sig på stald. Når dyrene er ude, skal der være adgang til læ og skygge. For ikke-økologiske køer er der ingen krav, og kun ca. 16 % af dem kommer på græs.

Kilde: Økologisk Landsforening

Spaghetti med kødsovs (Glutenfri)

 4 personer

 40 minutter

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 400 g fuldkorns spaghetti (eller glutenfri)
  • 4 fed hvidløg
  • 1  løg
  • 2 spuash
  • 2 gulerødder
  • 1 glas pastasauce ( glutenfri )

Fremgangsmåde

  1. Kom lidt neutral kokosolie i en gryde, og svits de hakkede løg og hvidløg deri.
  2. Tilsæt kødet og svits til det er brunt.
  3. Brug en minichooper til grøntsagerne og hak dem groft og kom dem i gryden.
  4. Tilsæt pastasaucen.
  5. Lad retten stå i ca. en halv time på lavt blus.
  6. Smag til med dine yndlings krydderurter, drys med revet ost og server.
  7. For at gøre retten ekstra sprød, kan du servere den med en frisk salat eller et lunt ciabatta- eller fuldkornsbrød. Du kan også pynte retten med frisk basilikum som smager og dufter dejligt til denne ret.