Den franske modedesigner Amélie Pichard og skuespiller / aktivist Pamela Anderson har sammen skabt en sko kollektion i 2016 som har revolutioneret den moderne verden.

Ligesom resten af hendes generation, forelskede Amelie sig i Pamela i det øjeblik hun så hende på Tv, tilbage i 90’erne … Hun blev snart hendes muse, men hvad Amelie ikke vidste, var at de delte en fælles passion for dyr, som et årti senere ville bringe dem sammen.

Amélie Pichard, er en ivrig tilhænger af dyrs rettigheder, og har altid drømt om at lancere en læder-fri sko linje, som hendes idol Pamela Anderson, kunne bruge.

En fælles bekendt introducerede kvinderne for hinanden, og Pamela blev meget smigret over tilbudet om et muligt samarbejde. Pamela tilbød straks at finansiere, og producere en sko linje, som skulle være i overensstemmelse med hendes etiske synspunkter, og mission om at beskytte sårbare mennesker, dyr og miljømæssige rettigheder.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 10: A Amelie Pichard/Pamela Anderson preview at Opening Ceremony on December 10, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Rachel Murray/WireImage)

Målet med dette joint venture skulle være at sætte fokus, på dyrs behandling gennem mode, og samtidig øge bevidstheden om en mere bæredygtig fremtid. Således kombinerer virksomheden innovativ forskning for alternative dyr-fri materialer og et banebrydende design.

“At skabe en kollektion med Pamela, og samtidig kunne gøre en forskel, er som en drøm der går i opfyldelse,” siger Amelie. For at understøtte den Veganske bevægelse, går 10% af provenuet til The Pamela Anderson Foundation.

Produkterne er lavet i Frankrig:

  • 10% går til Pamela Anderson Foundation
  • Sustainable med Alcantara
  • Ikke giftige produkter
  • Deres foring er absorberende, åndbar og antibakteriel

Web: https://ameliepichard.com/

Forfatter: Redaktionen på ecolove