London er et skridt foran i bæredygtig shopping med åbningen af verdens første “smart street”, kendt som “Bird Street”

Londons første bæredygtige gade har åbnet sine døre nær Oxford Street. En innovativ idé, og den første af sin art i verden, åbnede den 30. juni, og tilbyder kunderne en detailoplevelse af fremtiden.

New West End Company  og pop-up udbyderAppear Here er gået sammen om at kreere en gade, som har gadelys der aktiveres af dine fodspor og luftrensere, blandt meget mere.

New West End Company nået ud til en række miljøvenlige innovatører for at få dem til at bidrage til projektet. Bird Street er nu blevet omdannet til en oase af mode og bæredygtighed.

Gaden omfatter PaveGen-teknologi, der genererer elektricitet fra fodgængerbevægelse, Airlites revolutionerende luftrensende maling sammen med en samling af andre innovative pop-ups.

PaveGen
PaveGen

Pop-up-forhandlerne er blevet leveret i partnerskab med Appear Here, som yderligere omdanner Bird Street til en revolutionerende blanding af avanceret mode-, teknologi- og al fresco dining (spise udenfor).

Det er håbet, at pilotprojektet vil bringe noget nyt til hovedstadens mest berømte shoppingområde, og de, der ønsker at bidrage til venturekapitalet, kan stadig søge om at deltage.

Projektet løber til slutningen af ​​året, og detailhandlerne holder til i farvede hytter designet af Harry Dobbs Design.

Navnet Bird Street kommer fra udseendet, hvor pop-up hytter ligner origami fugle på vejen. Gaden er trafik fri, hvilket betyder, at man kan nyde oplevelsen i sit fulde potentiale uden afbrydelser.

Kilde: www.newwestend.com
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove