Lagkagebunde

Det er meget nemt at bage sine egne lagkagebunde og så er de tilmed økologiske, og så smager de rigtig godt. Der er også den fordel at du selv kan bestemme størrelsen og formen på dem.

Ønsker du glutenfri lagkagebunde find opskriften her.

Lagkagebunde

  3 stk.

 40 minutter

Ingredienser

  • 6 æg
  • 100 g rørsukker / kokossukker
  • 145 g hvedemel
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker i ca. 10 min. med en håndmikser til det bliver stift og tykt skummede.
  2. Sigt mel og bagepulver igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.
  3. Hæld dejen i en springform smurt med kokosolie. Bag 20-30 min. i en 175 grader varm ovn til kagen er gennembagt. Afkøl den på bagerist.
  4. Flæk kagen til 3 lagkagebunde. Brug en brødkniv og skær først 1/3-del op på siden af kagen hele vejen rundt og skær gradvist ind til midten. Fortsæt indtil du har skåret alle tre bunde