Et nyt multifunktionelt rum til musik omfatter haver, offentlige gangbroer og et solpanelsejl, der følger solen rundt om bygningen

Bygget af det prisvindende firma Shigeru Ban Architects, fylder La Seine Musicale Paris Seguin Island med en blanding af indendørs samt udendørs offentlige områder. Byggeriet minder om et skib, og det nye mødested giver en række pladser dedikeret til musik, herunder et auditorium, recording studios, en musikskole og lokaler til rådighed for både fagfolk og hobbyfolk.

Paris Seguin Island
Paris Seguin Island

Koncerthuset ligner en bikube, og det er en 45 meter høj sejlformet væg af solpaneler, der følger solen dagen rundt, hvilket bidrager til øget effektivitet af ​​bygningens brug af energi.

Naturlige materialer anvendes i hele lokalet, herunder træ og en enorm glasdør, der drives af hydraulik. Den store have på størrelse med en fodbold bane, har forhøjede stisystemer rundt i auditoriet. Der er fremragende akustik, og en 800 kvadratmeter LED skærm som gør lokalet til en destination for andre kunstformer, og virksomheder med plads til udstillinger og konventioner.

Kilde: www.laseinemusicale.com
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove