Kolloid sølv er et antibiotikum med evnen til at fjerne bakterier, svamp, vira, og parasitter. Det er et mineraltilskud, som dræber alle de mikroorganismer, der forårsager sygdomme

SÅDAN FUNGERER DET Videnskabeligt

Enkeltcelleliv (patogen) bruger oxygenmetabolisme som sin reproduktionsmetode. Det er også negativt ladet. Kolloid sølv er positivt ladet og er derfor magnetisk tiltrukket af enhver enkeltcellet livsform eller patogen. Dets tilstedeværelse oxiderer det oxygenmetaboliserende enzym, immobiliserer det, og resultatet er i sidste ende dødeligt for patogenet. Det renses derefter ud af kroppen af immun-, lymfe- og eliminatoriske systemer. Da kolloidt sølv virker katalytisk, forbliver det upåvirket af disse møder og fortsætter sin virkning ved enhver kontakt med en enkeltcellet sygdomsfremkaldende organisme, som det tiltrækker i kroppen. (ref: Microserve Laboritories).

Multilægemiddelresistente bakterier (M.D.R.), der nu er i epidemiske portioner, er ansvarlige for et stadigt stigende antal alvorlige infektionssygdomme. Sølv er blevet rapporteret for effektivt at neutralisere (hundreder af) disse bakterier, hvor effektiviteten af antibiotika er betydeligt mindre, da stammer bliver resistente over for disse receptpligtige lægemidler. Resultater indikerer, at bakterier ikke er i stand til at opbygge en modstand mod virkningen af et korrekt forberedt kolloid sølv.

KOLOIDAL SØLV VERSUS ANTIBIOTIKA

• Kolloidt sølv er positivt ladet i forhold til de fleste antibiotika, der ikke bærer en stærk positiv ladning. Sølvioner opsøger og ødelægger patogener (som bærer en negativ ladning) i stedet for antibiotika, der arbejder med at bevæge sig rundt, indtil de tilfældigvis støder ind i patogenerne. Denne effekt blev ganske passende omtalt som ‘Silver Bullet’-effekten af Dr. Beck.

• Ved at oxidere patogenerne ødelægger kolloid sølv dem straks.

• Antibiotika dræber slet ikke vira. Bakterier vil kun blive dræbt, når det forsøger at dele sig (antibiotika af penicillin-typen) eller ved at forhindre patogenerne i at dele sig (antibiotika af tetracyklin-typen) I det første tilfælde kan det tage bakterierne flere dage, før de forsøger at dele sig; og i det andet tilfælde bliver bakterierne ikke dræbt, men blot forhindret i at replikere. I begge tilfælde skal dit immunsystem tage sig af de fleste eller alle patogenerne. Med sølv bliver de dræbt direkte, og straks.

• Sølv er en katalysator. Så snart en sølvpartikel har oxideret et patogen, mister patogenet sin negative ladning og flyder væk. Dette efterlader sølvet igen frit til at angribe andre patogener. Antibiotika binder sig dog med patogenet, så de bliver låst inde og brugt op. Resultatet er, at sølv normalt vil give et meget hurtigere dræbt end antibiotika. Ulempen er, at dette kan forårsage en “helbredelseskrise”, og det er nødvendigt at drikke masser af vand og hvile for at hjælpe med eliminering.

• Kolloidt sølv virker mod en lang række bakterier, herunder mange, der er resistente over for antibiotika. Faktisk har forskning vist, at kolloidt sølv er effektivt mod mere end 650 sygdomsfremkaldende patogener, herunder vira. Antibiotika er effektive mod omkring 12 former for bakterier og svampe, men ALDRIG mod vira.

BETINGELSER HVOR KOLOIDAL SØLV HAR VIST SUCCES

Mavebesvær, kvalme, opkastning, rejsende diarré, sår, udslæt, sår, forbrændinger, psoriasis, røde, ømme øjne på grund af allergier eller infektioner såsom konjunktivitis, infektioner i ører, næse og hals, forebyggelse under flyrejser, candida, urinveje luftvejsinfektioner, tandsundhed (infektioner, tandkødsbetændelse, dårligt brød), brug rundt i hjemmet som naturligt rengørings-/desinfektionsmiddel i køkkener og badeværelser, lugtfjerner i køleskabet, kan tilsættes drikkevandet til rensning (20 ml/ liter anbefales) , bruges på kæledyr for deres generelle immunsystem sundhed, hudbetændelse og kropslugte.

*Denne information gives kun til informations- og uddannelsesformål. Intet anført her bør betragtes som medicinsk rådgivning til håndtering af et givet problem. Sundhedspersonale bør altid konsulteres for specifikke helbredsproblemer. Den leverede information og forskning er baseret på information tilgængelig fra det offentlige domæne og farmakologiske og andre optegnelser, både gamle og moderne. Der fremsættes ingen som helst krav med hensyn til de specifikke fordele ved brugen af kolloidt sølv.

Dosering:

Kolloid sølv kan tages oralt, og det kan sprøjtes eller påføres topisk.

Når du bruger kolloidt sølv, skal du drikke MINDST 1 liter vand dagligt for at hjælpe med skylningsprocessen.

ORALE DOSER: Til enhver tid holdes doser af kolloid sølv bedst under tungen i 30-60 sekunder, før de synkes.

For at opretholde et godt helbred, og hjælpe med at forebygge virale og bakterielle infektioner-
Voksne: 15-20 ml dagligt
Børn under 12 år: 5-10 ml dagligt

Til behandling af sygdom og infektion –
Voksne: 25-30 ml pr. time
Børn under 12 år: 10-15 ml pr. time

Kilder:

www.micro-serve.nl

Good N Natural