Kokos & lime cheesecakes (Vegan)

Super nemme veganske cheesecakes.

Kokos & lime cheesecakes

 10 stk

  30 minutter & 1 døgn på frost samt iblødsætning

Ingredienser

Bund:

  • 100 g ristede eller rå mandler
  • 35 g tørret kokos
  • 10 Medjool-dadler

Fyld:

  • 300 g cashewnødder, gennemvædet natten over
  • 1/2 kop kokosmælk
  • 1/3 kokosyoghurt
  • 170 ml ris malt sirup
  • 1 1/2 tsk ren vaniljeekstrakt
  • revet skal of 2 limes

Fremgangsmåde

Bund:

  1. Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og kombiner, indtil blandingen klæber sammen, når den presses mellem fingrene, hvis den ikke klæber, skal du tilføje endnu en eller to dadler.
  2. Læg lige store mængder i en silicone form og tryk godt ned. Bundene skal cirka være 1 cm. Anbring i fryseren, mens du laver fyldet.

Fyld: 

  1. Skyl og tør cashewnødder med et forklæde.
  2. Kom alle ingredienser i en blender med høj hastighed, og blend indtil fyldet er glat og cremet. Kan tage et par gange men stop og omrøring med en ske, hvis nødvendigt.
  3. Hæld fyldet over i i kageformene, bank eventuelle luftbobler forsigtigt ud og glat toppen.
  4. Placer i fryser natten over.
  5. 10 minutter inden servering tages de ud af fryseren og pyntes med friske bær.