Kokos, citron, gurkemeje og chia budding

Denne budding er den perfekte kombination af smag, sammen med dens fordele som en fremragende kilde til daglig fiber, antioxidanter og protein. Omega-3 fedtsyrerne er gode til hjernefunktion, og chia er særligt gode til at sænke dit LDL-kolesterol, mens gurkemeje er antiinflammatorisk.

Kokos, citron, gurkemeje og chia budding

  2 personer

 10 minutter samt 1 time på køl

Ingredienser

  • 400 ml kokosmælk
  • 4 cm frisk gurkemeje
  • 2 cm ingefær (valgfri men øger curcumin absorption)
  • Saften samt skal fra 1 citron
  • ⅛ til ¼ kop ahornsirup
  • 90 ml chia frø

Fremgangsmåde

  1. Bland kokosmælk, gurkemeje og ingefær. Hvis din kokosmælk ikke kombinerer, kan den varmes forsigtigt op, indtil kokoscremen smelter. Det bør kun blive hånd varmt.
  2. Bland citronsaft, skal og ahornsirup i.
  3. I en krukke (med et lufttæt låg) blandes gurkemeje mælkeblandingen og chia frø. pisk eller ryst krukken indtil det er godt blandet.
  4. Lad det stå i køleskabet i 30 minutter til 1 time, indtil al mælk er absorberet.