Kiwi-frugt er usædvanligt høj i C-vitamin, faktisk indeholder den endnu mere C-vitamin end en appelsin. Det indeholder også store mængder vitaminer E, A, & K samt flavonoider, antioxidanter og mineraler såsom magnesium, kalium og jern

Kiwi er især gavnlig for luftvejene, og har vist sig at hjælpe med at forkorte varigheden af ​​forkølelse såvel som til at hjælpe med at forhindre astma, vejrtrækning og hoste. Kiwi-frugt indeholder antiinflammatoriske egenskaber, som er godt for dem, der lider af autoimmune lidelser såsom Lupus, Fibromyalgi, CFS og Lyme-sygdom.

Kiwi-frø er en fremragende kilde til omega-3-fedtsyrer, som er vigtige for kognitiv funktion og kan hjælpe med at forhindre udvikling af ADHD og autisme hos børn. Kiwi indeholder enzymer, der ligner dem i papaya og ananas, hvilket gør dem nyttige til hjælp med fordøjelsen.

Kiwi-frugt har også vist sig at hjælpe med at beskytte DNA mod mutation, hvilket er en utrolig form for beskyttelse generelt mod sygdomme og sygdomme som åreforkalkning, hjertesygdomme, slidgigt, astma, leddegigt og kræft.

Kiwi-frugt er også kendt for at hjælpe med at fjerne overskydende ophopning af natrium i kroppen, hvilket kan hjælpe med at reducere oppustethed, hævelse og væske i kroppen. Kiwi er god til at fremme øjenes sundhed, og til at forhindre aldersrelateret makuladegeneration. Det er også meget gavnligt for dem, der har svage eller følsomme immunsystemer, og er nyttige til at holde øre-, næse- og halsinfektioner i skak.

Kiwi er også en fantastisk frugt til diabetikere ved at hjælpe med at holde deres blodsukkerniveau under kontrol, og til hjerte-kar-sundhed da det har vist sig at hjælpe med at sænke triglycerider eller blodfedt i kroppen.

Kiwi indeholder visse forbindelser der fungerer som en blodfortynder, svarende til den måde aspirin fungerer på, hvilket hjælper med at forhindre dannelse af blodpropper inde i blodkarrene, og kan beskytte kroppen mod slagtilfælde og hjerteanfald.

Kilde: Medical medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove