Grønsagsfrikadeller (Glutenfri)

Grønsagsfrikadeller et rigtig fint alternativ til de klassiske frikadeller – Før at gøre frikadellerne lidt mere festlige, kan de serveres på spyd.

Grønsagsfrikadeller (Glutenfri)

  10 stk.

 40 minutter

Ingredienser

  • 1 revet gulerod
  • 3 æg
  • Karry
  • 150 g fintrevet rodselleri
  • Himalaya salt
  • 1-2 dl havregryn (Glutenfri)
  • 3 finthakkede rødløg
  • Neutral Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienser undtagen kokosolien.
  2. Lad farsen stå i ca. 20 minutter.
  3. Form farsen til små frikadeller og brun dem på en stegepande i olie.  
  4. De kan laves færdige i ovnen hvis du laver en stor portion, ellers på panden ved jævn varme ca. 10 minutter. 
  5. Server til aftensmad med salat.