Det er ikke alle hoteller der tager højde for deres kunder som ønsker at se deres feriested på en miljøvenlig måde, men det gør Hotellet Fairmont Pacific Rim i Vancouver, Canada, som har lanceret en ‘Bike Butler’ tjeneste, der skal hjælpe turisterne med at udforske lokalområdet på to hjul. 

Efter at have bemærket antallet af rejsende, der ankom til hotellet med egen cykel, eller spurgte ind til hvor de kunne leje en cykel, lancerede hotellet sin første Bike Butler tjeneste denne sommer.

Hotellet har tyve cykler til rådighed for medlemmer af Fairmont President’s Clubs loyalitetsprogram, som kan låne en cykel gratis til at udforske byen på en miljøvenlig måde. Derudover får man også tilbud som: hjelme, låse, vandflasker og kort. Gæsterne får også lavet ‘et syn’ på cyklen inden de tager afsted. Gæsterne kan ydermere få anbefalinger om hvor de skal køre hen og hvad der er værd at se, fra cykelryttere fra byen som har mere end 20 års erfaring.

Hotellet understreger at med Bike Butler bliver kunderne tilbudt en miljøvenlig måde at se byen på, samtidig med at de er en del af dens hygge og gode atmosfære.

Website: www.fairmont.com

Kilde: http://www.springwise.com/bike-butler-equips-hotel-guests-local-cycling-knowledge/?ref=access