Gnocchi med spinat og pinjekerner

Gnocchi, nok mest kendt fra Italien, stammer oprindeligt fra Mellemøsten. Gnocchi laves af kartofler, durummel, æg og parmesan ost..

Gnocchi med spinat og pinjekerner

  4 personer

  20 minutter

Ingredienser

  • Gnocchi til 4 pers
  • 2 spsk kokosolie neutral / smør
  • 2 spsk pinjekerner
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 kg frisk spinat
  • 1/4 tsk Himalayan salt
  • 1/4 tsk friskmalet sort peber
  • 1/4 kop finskåret parmesanost
  1. Drys med parmesanost.

Fremgangsmåde

  1. Kog gnocchi i henhold til pakningsanvisninger.
  2. Varm kokosolie / smør i en stor nonstick stegepande over medium varme.
  3. Tilsæt pinjekerner; kog 3 minutter eller indtil pinjekernerne er let brunede, omrør hele tiden.
  4. Tilsæt hvidløg; kog 1 minut.
  5. Tilsæt gnocchi og spinat; kog 1 minut eller indtil spinaten falder sammen, omrør konstant.
  6. Krydr med salt og frisk kværnet peber.