Nyheder om Økologi Bæredygtighed Klima og Miljø, Video

Engangskopper der kan genanvendes

Engangskopper der kan genanvendes

Uk baseret virksomhed fortæller at de har skabt den første kaffekop, der nemt kan genanvendes 100 procent

Den engelske virksomhed, Frugalpac har skabt en engangskaffekop, som er den første af sin slags, der kan genanvendes 100 procent, fortæller firmaet.

I modsætning til andre engangskaffekopper er Frugal Cups lavet af genbrugspapir uden vandtætningskemikalier. Standard engangskopper er sværere at genbruge, fordi de er fremstillet af plastbelagt engangspapir, ifølge firmaet. Dette materiale er svært at nedbryde, når det genbruges. En anden forskel er, at delene fra Frugal Cup – det ydre og indre lag – er lette at adskille under genbrugsprocessen.

LÆS OGSÅ:  Pop-up café bruger plastaffald som betaling

Kopperne er allerede i produktion, og kan bestilles i fire farver.

Briterne brugte 95 millioner engangskopper om dagen i 2018. Frugalpac vurderer, at omkring 2,5 milliarder engangskopper bruges og smides væk hvert år i Storbritannien. En britisk parlamentsrapport fandt, at kun 0,25 procent af kopperne blev genbrugt i 2017. Samtidig viste en undersøgelse, at 89 procent af de britiske forbrugere ønsker en mere bæredygtig emballage. Frugal Cup har til formål at gøre det nemt for forbrugerne med at fortsætte deres kaffevaner uden at generere så meget affald.

LÆS OGSÅ:  Basilikum - vidste du det?

Her på ecolove.dk har vi fornyligt set andre innovationer, der tackler affald, herunder genanvendelig bleer.

Kilde: www.frugalpac.com
Kontakt: www.frugalpac.com/contact

Forfatter: Redaktionen på ecolove

Forrige artikelNæste artikel

Skriv et svar