DGI Husets Grønne Café er det naturlige mødested for husets brugere, men du er også velkommen selvom, du ikke træner i DGI-HUSET.

Her kan du mødes med din badmintonmakker inden dagens kamp eller få en forfriskning efter en veloverstået træning. Det er også her, at du kan fylde klip på dit klippekort, når receptionen er lukket og du kan få svar på spørgsmål om husets mange muligheder og faciliteter.

DGI-HUSETs Grønne Café sætter en stor ære i at bidrage til husets sunde profil. Vi tilbereder maden fra bunden og anvender årstidens bedste råvarer. Så vidt muligt bruger vi økologiske råvarer.

I Caféen kan du købe en god kop caffé latte, hjemmebagte grove økologiske boller, hjemmelavede salater, sandwiches, smoothies og andre lækkerier. Og er du lækkersulten kan du købe hjemmebagt kage, økologisk chokolade, tørret og frisk frugt, og Økologisk saft.

Sidst men ikke mindst kan du købe en lækker café-ret som du kan spise i vores hyggelige caféområde, eller du kan tage retten med hjem. Den Grønne Café leverer forplejning til alle møder, konferencer og fester, som afholdes i DGI-HUSET. Ønsker du at bestille mad ud-af-huset kan Den Grønne Café også levere det.

Det Økologiske Spisemærke i Bronze
Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Adresse:

Teglgårds Plads 1
9000 Aalborg
Tlf.: 96 20 24 00
E-mail: [email protected]
Web: www.dgihusetnordkraft.dk