Dansk cykelproducent har udviklet Deres første elbil med fire motorer og et åbent design

Biomega, det danske selskab kendt for sin stilfulde, elektriske bycykel, har meddelt at De lancere Deres første elbil. Navngivet SIN, er elbilen fremstillet som en overkommelig og bæredygtig mulighed for bytransport. Bilen er opkaldt efter Singapore, en by, der inspirerede til designet.

Biomegas elbil ligner et skateboard, og designet omfatter fire motorer, fire døre og fire uafhængige sæder med generøst benplads. Et nyt åbent hjul design skaber et fladt gulv og giver nem manøvrering i tætte byrum. Det store frontvindue maksimerer vejsynlighed og hjælper med at skabe et lyst og let kabinerum.

Interiøret strippes tilbage for at give plads, og bilen bruger minimale komponenter og lette materialer. SIN bruger state-of-the-art lette kompositter, herunder verdens første anvendelse af modulære carbonfibre i højvolumenproduktion. Den lave vægt forbedrer også området og reducerer batteriforbruget. Hvert hjul har sin egen in-nav motor, som holder kabinen klar og antallet af bevægelige dele til et minimum. Foruden at eliminere den angst, der ofte er forbundet med elbiler, bruger SIN et modulært batteriswapsystem, der gør det muligt at udskifte batteriet under bevægelse. SIN vil blive udgivet mellem 2021 og 2023, og vil koste omkring 150.000 DKK.

Ifølge Biomega vil “SIN fokusere på tilslutning og brugergrænseflade og placere den i en fordelagtig position i transportens forkant.” SIN har også potentialet til at blive tilpasset til en lang række forbrugsmuligheder og forretningsmodeller , herunder dele bil eller leasing. Hvilke andre forretningsmodeller kan SIN’en bruges til?

Kilde: www.biomega.com

Forfatter: Redaktionen på ecolove