Chokolademuffins (Glutenfri)

Chokolademuffins er enhver chokolade elskers drøm. Alle elsker nylavede muffins og bagt på boghvedemel gør dem endda glutenfri. De er hurtige og enkle at bage med lækre chokolade stykker

Chokolademuffins er enhver chokolade elskers drøm. Alle elsker nylavede muffins og bagt på boghvedemel gør dem endda glutenfri. De er hurtige og enkle at bage med lækre chokolade stykker

Chokolademuffins (Glutenfri)

  18 stk.

  35 minutter

Ingredienser

  • 250 g boghvedemel (glutenfri)
  • 80 g rå kakaopulver
  • 1 spsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 150 g smeltet smør
  • 250 g palmesukker
  • 3 dl kærnemælk
  • 3 æg
  • 150 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Når smørret er smelte stilles det køligt.
  2. Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse med et piskeris.
  3. Bland kærnemælken og smørret ned i æggeblandingen.
  4. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt i en anden skål.
  5. Sigt de tørre ingredienser ned til de våde ingredienser, og bland herefter det hele godt sammen.
  6. Chokoladen hakkes groft.
  7. Bland 2/3 af chokoladen i dejen.
  8. Fordel dejen i en muffinsbageplade. Drys resten af chokoladen på toppen af dine muffins.
  9. Bag dine muffins i en 200 g varm ovn i ca. 18-20 minutter.
  10. Afkøles inden servering.